ajaxLoader
Damesmode, Horloges, Casual Horloges

Waarom accessoires met een horloge?

Het horloge fungeert nog steeds als statussymbool en moet mode hebben. Als u naar uw zakelijke bijeenkomsten gaat, heeft u dan wel eens het gevoel dat u iets mist? De kans is groot dat het de glans is die het horloge je professionele uitstraling geeft. Natuurlijk, als je de troon van de mode van de smartphone wilt terugwinnen, moet je een paar regels volgen om je horloge te maximaliseren.

Een goede zaak om bij horloges in gedachten te houden is dat je het metaal matcht met je andere sieraden. Als je getrouwd bent of toch ringen draagt, overweeg dan om zilver op dezelfde manier te combineren met zilver, brons en goud. Botsende kleuren kunnen vaak afleidend werken, dus houd in de gaten wat je met elkaar combineert. En vergeet niet om aandacht te besteden aan de details, omdat je oorbellen of armbanden de look kunnen verstoren als ze niet goed op elkaar passen.

Als je voor een luxere look gaat, is subtiel altijd beter, vooral als je outfit in het middelpunt van de belangstelling moet staan. Diep decolletés en met diamanten ingelegde horloges spelen niet leuk. Dat gezegd hebbende, als het een minder ontworpen horloge is, zul je het zeker kunnen doen. Het belangrijkste waar u aan moet denken bij een horloge, zijn uw andere accessoires. Over het algemeen kun je wat clementie hebben met je oorbellen als het gaat om het matchen.

Met zakelijke outfits kan iets geraffineerd luid heel goed werken. Een iets meer ontworpen horloge kan een lange weg afleggen om kracht en houding te tonen. Soms is een goed gestileerd horloge alles wat nodig is om het ijs te breken. Uiteraard gelden hier dezelfde regels voor luxe looks, meer metaal voor je zakelijke horloge is goed, maar laat het niet zo luid zijn dat het onprofessioneel aanvoelt.

Als het op casual aankomt, kan bijna alles. Lederen, plastic en metalen horloges zijn allemaal voldoende acceptabel. Voel je vrij om je outfit rond een modehorloge te bouwen, of ga voor subtiel. Het is uw keuze.