ajaxLoader
Herenmode, Accessoires, Handschoenen

WINTERHANDSCHOENEN GEMAAKT VOOR KOUD WEER

Omarm de kou met herenhandschoenen van KledingTrends. Onze handschoenen zijn ontworpen om essentiële warmte te bieden met behoud van topprestaties en ondersteunen elk avontuur bij koud weer. Draag bovendien een voering of waterbestendige vingerloze handschoenen onder de buitenschaal voor extra warmte.

Zoek voor besneeuwde tochten op grote hoogte naar herenhandschoenen die zijn ontworpen met isolatie voor extra warmte, plus schelpen voor totaal winddicht en waterafstotend comfort. Velen bevatten suède palmpatches of siliconen gripperpalmen voor een superieure grip.

TOUCHSCREEN SKIHANDSCHOENEN ZIJN EEN MUST

Wanneer je die Black Diamond-helling aanpakt, zijn touchscreen-handschoenen essentieel. Een vingertoppen garanderen toegang tot uw telefoonscherm zonder u zorgen te maken over de elementen. Voor het beste van twee werelden, investeer in een paar wanten die touchscreen-behendigheid bieden met de warmte van wanten of gebreide handschoenen aan beide handen.

MAAK HET WERK MET HEREN WANTEN

Als handschoenen niet jouw ding zijn, probeer dan een paar ultrawarme wanten. Onze selectie unisex wanten combineert retro-looks met moderne prestaties en is het ontdekken waard.

Waar avontuur je ook brengt, wees voorbereid met handschoenen ontworpen met Etip-functionaliteit. Met deze touchscreen-compatibele stijlen kunt u uw apparaten gebruiken zonder het risico te lopen bevroren vingers te riskeren. En dankzij de technologie die uw handen in hun natuurlijke positie houdt, is er geen reden om ze af te doen.

Of je nu aan het bergbeklimmen, snowboarden of gewoon je oprit aan het scheppen bent, een stevig paar winterhandschoenen is essentieel om het weer het hoofd te bieden.