ajaxLoader
Damesmode, Tops, Hoodies & Sweatvesten

HOODIES & SWEATSHIRTS VOOR DAMES

De athleisure-modebeweging heeft kledingstukken die ooit waren gereserveerd voor gymactiviteiten en sporten getransformeerd tot een dagelijkse essential. Dameshoodies en sweatshirts bieden maximale stijl en comfort, waar je ook gaat. Of je nu boodschappen doet of gewoon thuis rondhangt, dameshoodies bieden een veelzijdigheid die ongeëvenaard is in je garderobe.

Pullovers versus hoodies met rits

Pullover Hoodies: Het meest voorkomende type hoodie, de pullover, gaat gewoon recht over je hoofd. Veel pullover-hoodies hebben een trekkoord waarmee de opening van het hoofd en de pasvorm van de capuchon kunnen worden aangepast. Ze kunnen ook een grote kangoeroezak hebben, perfect om je benodigdheden in op te bergen of je handen warm te houden.

Hoodies met rits: deze stijl past meer als een jas en is ideaal om als laagje te dragen, omdat ze met de rits gesloten of open kunnen worden gedragen. Hoodies met rits hebben over het algemeen twee opbergvakken en een verstelbaar trekkoord.

Scroll hoodies en sweatshirts voor dames van KledingTrends in een reeks kleuren die perfect zijn om te combineren met je meest comfortabele joggingbroek. Of als het wijder is, hoe beter voor jou, koop dan oversized sweatshirts en channel die streetwear-stijl.