ajaxLoader
Herenmode, Buitenkleding, Leren Jassen & Suède Jassen

LEREN JASJES VOOR HEREN VOOR ELKE GELEGENHEID

Je kent het type - avontuurlijk en gedurfd, maar toch charmant en verfijnd - het soort dat je altijd laat gissen, maar één ding valt niet te ontkennen. De man heeft stijl. Leren jassen voor heren zijn een waar symbool van onderscheid, ze pronken met een flair voor casual en een randje voor het plezier. Onze leren jassen voor heren worden geprezen om hun duurzaamheid en zijn perfecte stukken voor wie op expeditie is, of gewoon voor degenen die een nietje willen voor elke dag.

ONTDEK ONZE LEREN JASJES VOOR HEREN

Onze leren jassen voor heren worden vaak gezien vanwege hun gestroomlijnde silhouetten en veelzijdige karakter en kunnen voor bijna elk uitje worden gedragen. Of je nu een avondje de stad in gaat, of gewoon iets nodig hebt om over je werkkleding te gooien, het is gemakkelijk te combineren met elk ensemble. Koop ons leren jack voor een nauwsluitende optie, gemaakt van volnerfleer gevoerd met ingewikkelde naden. Geniet van het comfortabele, met 100% katoen gevoerde interieur en de ruime opbergruimte met twee voorzakken en twee paspelzakken. Of overweeg een stuk dat is ontworpen als een dierbaar aandenken, dat het waard is om te worden doorgegeven met ons leren jack. Net als goede wijn verouderen al onze leren herenjassen met gratie en worden ze alleen maar beter met de tijd.

Als je leren jassen voor heren wilt complimenteren met andere kledingbenodigdheden, blader dan door onze collectie leren riemen om flatterende pasvormen en vintage afwerkingen te vinden. Of shop in onze collectie bovenkleding voor een scala aan vesten, washandjes en lichtgewicht jacks. Vergeet tot slot niet een van onze herenhoeden te pakken om je look af te werken voordat je naar buiten gaat.