ajaxLoader
Herenmode, Tassen, Portemonnees

PORTEMONNEES VOOR HEREN

Hoe u uw valuta draagt, zegt veel over uw persoonlijke stijl en u kunt er zeker van zijn dat u een gedurfd statement maakt wanneer u een van de vele stijlen herenportefeuilles van KledingTrends draagt! Voorbij zijn de dagen van slechts een of twee opties voor het overdragen van valuta voor mannen. KledingTrends heeft een brede selectie van de nieuwste stijlen herenportefeuilles, waaronder tweevoudige portemonnees, drievoudige portemonnees, met technologie doordrenkte RFID-blokkerende portemonnees en geldclips.

Tweevoudige portemonnees voor heren

Bifold portemonnees hebben twee delen en zijn dubbelgevouwen. Omdat het maar één keer is opgevouwen, is een tweevoudige portemonnee meestal slanker dan een drievoudige portemonnee (afhankelijk van hoe deze is gevuld natuurlijk). Hoewel de twee secties, in tegenstelling tot de drie in een driebladige, iets minder ruimte bieden voor inhoud, is het slankere ontwerp meestal een betere optie om de portemonnee in een broekzak te dragen.

Driebladige portemonnees voor heren

Trifold portemonnees hebben drie secties met twee vouwen. Twee keer vouwen maakt trifold-portefeuilles dikker dan bifold-portefeuilles, maar afhankelijk van het ontwerp is het mogelijk dat een trifold-portefeuille minder ruimte in een zak inneemt dan een bifold. Omdat de portemonnee in drieën is verdeeld, kan deze meer ruimte bieden dan een bifold voor biljetten, kaarten of munten.

RFID-blokkerende portemonnees voor heren

Naarmate technologie vordert en steeds prominenter wordt in ons dagelijks leven, neemt ook het vermogen van potentiële dieven toe om het tegen ons te gebruiken. Identiteitsdiefstal is uitgegroeid tot een epidemie die jaarlijks miljoenen individuen en families treft. Een van de meest voorkomende vormen van identiteitsdiefstal is wat bekend staat als skimming op basis van radiofrequentie-identificatie - of RFID-skimming. Het goede nieuws is dat er manieren zijn om jezelf te beschermen tegen het slachtoffer worden van deze bijzonder sluipende vorm van digitale misdaad - een van de meest populaire is het gebruik van een RFID-blokkerende portemonnee.

Ongeacht waar je woont, wat je doet voor de kost, of je financiële of sociale status, iedereen is een potentieel slachtoffer van dit soort identiteitsdiefstal. Daarom is het in de digitale, technologiegedreven wereld van vandaag zo belangrijk om een ​​stap voor te blijven. Laat uw gevoelige gegevens niet in verkeerde handen vallen. Als u klaar bent om de beveiliging van uw gevoelige gegevens naar een hoger niveau te tillen, koop dan KledingTrends voor de RFID-blokkerende portemonnee die bij u past.