ajaxLoader
Herenmode, Buitenkleding, Regenjassen

Trenchcoats voor heren

Trenchcoats voor heren zien er absoluut keurig uit en bieden tegelijkertijd warmte en bescherming tegen de elementen. Ze begonnen als eenvoudige regenjassen met dubbele rij knopen en zijn uitgegroeid tot enkele van de meest veerkrachtige, statementmakende stukken die een persoon kan bezitten. Onze collectie trenchcoats voor heren omvat een breed scala aan opties die perfect bij jou passen. Een goede trenchcoat kan je door bijna alles heen helpen, van onweer tot de bijtende kou.

Stijlen waar je dol op zult zijn

Hoewel de meeste trenchcoats ruim over de taille vallen, hebben we opties in een paar verschillende lengtes. Kies middellange of lange jassen op basis van je stijl en de hoeveelheid bescherming die je nodig hebt. Je kunt hier zelfs opties met en zonder capuchon vinden. Gemaakt met een reeks kwaliteitsstoffen, koop jassen van wol en een wolmix om je warm te houden of waterdichte stijlen die je droog houden tijdens het wandelen in de regen. Ontdek een verscheidenheid aan kraag- en reversopties om degene te kiezen die bij uw stijl past. De stukken in deze collectie variëren van klassieke silhouetten tot opties die een uniek spel van kleuren en texturen laten zien. Wat uw behoefte ook is, u kunt er zeker van zijn dat er een optie voor u is.

Je trenchcoat stylen

Trenchcoats zijn perfect als laagje bij elke outfit. Lichtgewicht stijlen kunnen het hele jaar door worden gebruikt en passen goed bij de meeste casual outfits, zoals jeans en T-shirts. Lange, zware trenchcoats kunnen worden gecombineerd met truien, overhemden of broeken. Wat je stijl ook is, je zult niet teleurgesteld zijn in de look die ze creëren. Bekijk voor meer opties onze collectie jassen en jacks.