ajaxLoader
Herenmode, Schoenen, Slippers & Pantoffels

Pantoffels voor heren kopen

Voor de dagen dat je binnen wilt blijven (en zelfs sommige wanneer je eropuit gaat!), is er een paar herenpantoffels vol met al het comfort dat je zoekt. Voor gezellige dagen bij het vuur die een goed boek lezen of koude ochtenden wanneer je nog even binnen wilt blijven, deze herenhuisschoenen geven de warme donsjes op de juiste manier.

Als je op zoek bent naar warmte maar ook naar het gemak van een gemakkelijke instapper, dan zijn mocassins voor heren perfect. Deze knusse pantoffels hebben vaak een warme, pluizige voering voor ultiem comfort voor het toppunt van ontspanning. Mocassinpantoffels voor heren zijn een geweldige huisschoen, mede dankzij de rubberen buitenzool. Op deze manier heb je grip onder de voeten als je snel naar buiten moet.

Als je geen voorkeur hebt voor de mocassin-stijl pantoffel, is een alternatief de slip-on klomp of scuff pantoffel. Deze stijlen herenpantoffels glijden gemakkelijk aan en uit dankzij hun rugloze ontwerp. En hoewel de klomp- en scuff-stijl slip-ons rugloos zijn, beknibbelen ze niet op warmte! Knusse pluche voeringen omsluiten de voeten met comfort waarop u elke keer kunt rekenen.