ajaxLoader
Damesmode, Schoenen, Sportschoenen

sportschoenen

Elke kast heeft een brede selectie sneakers nodig. Een goed paar is de perfecte metgezel voor voetcomfort of high fashion. Of het nu high-tops of low-tops, hardloopschoenen of slip-ons zijn, sneakers zijn de sleutel tot accessoires voor elke outfit.

Als je een classy look wilt, begin dan met donkere kleuren of patronen. Zwart, bruin of zelfs zilver zijn geweldige kleuren om te kiezen voor een ingehouden look. Denk aan contrasten om het nog een tandje hoger te krijgen. Leren neuzen met rubberen zolen of lakleer met suède bies zullen je onderscheiden van de rest. Gespen en ritsen zijn een andere manier om je status als schoenenfashionista te verzekeren.

High-tops houden je de modecurve voor. Trek ze strak om de aandacht te trekken, en kijk niet achterom. Klittenband is een futuristische en funky manier om er goed uit te zien, vooral in combinatie met metalen studs of felle kleuren. En vergeet de wedge-sneakers niet: ze zijn een geweldige aanvulling op elke outfit en zijn de perfecte combinatie van casual en chic.

Voor een meer traditionele look is een low-top de juiste keuze. Ideaal om te loungen of door de stad te wandelen, deze schoenen zijn must-haves voor het lenteseizoen. Laat ze los of knoop ze strak - hoe dan ook, je zult een klassieker dragen.

In de sportschool is het belangrijk om enkelsteun en een dik kussen tussen je voet en de grond te hebben. Een sneaker met goede schokabsorptie is essentieel voor de verzorging van je knieën, vooral bij activiteiten met veel stress. En in zoveel verschillende kleuren en materialen is een goede trainer niet moeilijk te vinden.