ajaxLoader
Herenmode, Accessoires, Stropdas & Bretels

HEREN STROPDAS & VLINDERDAS

Herenstropdassen en vlinderdassen shop je bij KledingTrends. Van klassieke zwarte stropdassen tot stropdassen met leuk patroon, het zit hem allemaal in de details. Voeg wat verfijning en persoonlijkheid toe aan je look met het KledingTrends brede assortiment stropdassen en vlinderdassen voor heren. Voor herenstropdassen bij u in de buurt, winkel in de winkel bij uw dichtstbijzijnde KledingTrends-winkel. Of shop onze grote verscheidenheid aan herenstropdassen online en vanuit je luie stoel. Houd bovendien je ogen open voor geweldige verkopen van herenstropdassen. Of het nu voor een formele gelegenheid is of voor op kantoor, wij hebben de kleuren, patronen en stijlen die je nodig hebt! En vergeet niet om ook een stropdas te leren strikken! Onze instructievideo's voor het knopen van een stropdas in een Pratt Knot, Half Windsor Knot of de vier-in-hand-methode zijn geweldige handleidingen.

Kunnen herenstrikjes worden gedragen met een pak?

Natuurlijk! Als je een vlinderdas voor heren bij een pak draagt, maak je een statement. Probeer een vlinderdas van gebloemd Liberty-stof toe te voegen aan ons klassieke wollen pak met microruitjes voor een gedurfde draai aan een klassieke look, of ga terug naar de basis met de zijden vlinderdas. Veel plezier ermee!

Moeten herenstropdassen bij het overhemd passen?

Het geheim van het matchen van herenstropdassen met hun overhemd is om rekening te houden met de breedte, kleur en, indien van toepassing, patroon van de stropdas. Zorg ervoor dat de kleur van de stropdas past bij het overhemd en dat het patroon niet botst. De breedte van de stropdas moet in verhouding staan ​​tot de stijl van het pak. Sommige stropdassen die gemakkelijk te combineren zijn met overhemden zijn de gestreepte smalle zijden stropdas en de effen standaard zijden stropdas.